Over ons

Van Renselaar Cars is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor reparatie, onderhoud en APK van alle merken auto’s. 1 juli 2017 was de dag dat van Renselaar Cars zich volledig is gaan storten op aftersales en werkplaats. De verkoopactiviteiten zijn overgedragen aan Leaseplan Occasions Zwolle. Samen bieden we daarmee een totaalpakket voor onze klanten.

‘’Het verhaal achter Han van Renselaar’’

Han begon op zijn 21ste voor zichzelf. Hij startte, na dat hij de IVA in Driebergen had afgerond, als handelaar tussen dealers in de regio Zwolle. Van het een kwam het ander en in 1986 werd de flat ingeruild voor een echt bedrijfspand aan de Punterweg te Zwolle. De naam Van Renselaar Cars werd al snel een begrip.

Het pand aan de Punterweg werd uitbereid met de naastgelegen panden en er werd een full-service werkplaats ingericht zodat de klant van A tot Z bediend kon worden. Probleemloos rijden, tegen bescheiden kosten; dat was en is nog steeds onze missie.

In mei 2012 werd het pand vol karakter aan de Punterweg ingeruild voor het voormalige Saab-pand aan de Molenland 1 in Zwolle. Hier heeft Han zijn voorliefde voor Porsche nog meer vorm kunnen geven en zo zijn klanten bestand uitgebreid.